Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Lombards Moda AS, Limbažu filiāle

Cēsu iela 5, Limbaži, Limbažu novads, Latvija
(+371) 64022133
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiLombardaiFinancinė veikla

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 12663
Parodytas paieškos rezultatuose : 84103
Žiūrėti kataloge : Lombardai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Patalpos banketams ir iškilmėms. Sporto renginių organizavimas
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsGlobos namai - alternatyvios jaunimo su ribotomis galimybėmis priežiūros centras.
Sauleskalns, pirtis
Sauleskalns, pirtisSvečių namai "Sauleskalns" - 19km nuo Rygos. Iki 50 žmonių. Pirtis, baseinas. Maža pirtis - iki 15 žmonių, tvenkinys.
Rīgas Koki, Pramoninis alpinizmas
Rīgas Koki, Pramoninis alpinizmasRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Bēnes Ozoli, grindų dangos
Bēnes Ozoli, grindų dangosĮmonė Bēnes Ozoli - parketo gamintojus galite surasti Dobelsko rajone, Benėje. Parketo gamyba ir pardavimas. Parketo lentos.
Vānes māja, svečių namai
Vānes māja, svečių namaiSvečių namai yra apie 100 km nuo Rygos. Name gali apsistoti iki 12 žmonių. Prie namo yra neseniai iškastas tvenkinys, kuriame pasimėgavus pirtimi ar pirtimi galima išsimaudyti.
Riekstkalni, medelynas
Riekstkalni, medelynasSpecializuotas riešutmedžių medelynas „RIEKSTKALNI“ siūlo šalčiui atsparius riešutmedžių sodinukus iš Kanados, tinkamus Latvijos klimatui. Mūsų sodinukai išauginti iš geriausių Kanados veislių motininių medžių sėklų, todėl daigai geriau prisitaiko prie Latvijos klimato, dirvožemio ir šviesos režimo.
Skaistkrasti, pirtis
Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Visi banneri