Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Hoetika-ATU AS, Ogres filiāle

Brīvības iela 38, Ogre, Ogres novads, Latvija
(+371) 65071096
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiŠiukšlių išvežimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8385
Parodytas paieškos rezultatuose : 65208
Žiūrėti kataloge : Šiukšlių išvežimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Celmiņi, laisvalaikio namai
Celmiņi, laisvalaikio namaiBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Kristīne Boļšedvorova, menininkė
Kristīne Boļšedvorova, menininkėMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
BV Pack, SIA, įpakavimas
BV Pack, SIA, įpakavimasBALT WARRANT gamina popierinius paketus. Dizaino kūrimas, saugojimas ir pristatymas urmu dalimis.
Vecliepas, laisvalaikio namai
Vecliepas, laisvalaikio namaiVECLIEPAS, ant Ventos upės kranto. Galimybė žvejoti ir sportuoti. Patalpos šventėms. Namai su terasomis ir griliais.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJei norite įrengti vėliavos stiebą prie savo privataus namo ar įmonės, jei reikia įmonės ar kitų vėliavų, tuomet K-MASTI.LV yra tinkama vieta gauti tai, ko norite! Vėliavos ir stiebai – mūsų reikalas!
Vīcežu muiža, poilsio kompleksas
Vīcežu muiža, poilsio kompleksasVīcežu dvaras, poilsio kompleksas. Įvairių renginių ir švenčių organizavimas, atrakcionai, poilsis gamtoje.
Aivars-K, akmens apdirbimas
Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
Raganas ķēķis, užeiga
Raganas ķēķis, užeiga"Raganas ķēķis" - tik patys geriausi produktai. Nepamirškite išbandyti mūsų vyno užeigą.
Visi banneri