Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

AGM ražošana un celtniecība, SIA

Gaismas, Olaines novads, Latvija
(+371) 67931361
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStatybos ir remonto darbai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7222
Parodytas paieškos rezultatuose : 24401
Žiūrėti kataloge : Statybos ir remonto darbai


SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Mare, viešbutis
Mare, viešbutisSvečių namai Marė, 500 metrų nuo jūros, patalpos seminarams, konferencijoms, sauna, kambarys su židiniu, TV, internetas, pasiplaukiojimas valtimis, dažasvydis, lauko golfas, jodinėjimas, ekskursijos, gido paslaugos.
Kliģi, poilsio kompleksas
Kliģi, poilsio kompleksasVieta banketams, seminarams, baliams ir sporto žaidimams; nakvynė naujame rąstiniame pastate arba įrengtuose svečių namų numeriuose;
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apdirbimas
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apdirbimasMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Raunas lauktehnika, SIA, metalo apdirbimas
Raunas lauktehnika, SIA, metalo apdirbimasMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų pardavimas, stogų ir sienų gamyba, gamyba iš plonasluoksnio plieno. Daugiau nei 2000 pavadinimų, kurie yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, naudojant pažangiausias technologijas. Progresyvios stogų technologijos.
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranas
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranasAZERBAIDŽANO restorane Jūsų laukia skanus maistas, romantiška Rytų atmosfera ir, žinoma, puikūs azerbaidžanietiški ritmai. Siūlome daugiau nei 120 puikių azerbaidžanietiško skonio patiekalų, bei stalo serviravimą pagal Jūsų pageidavimus ir šventę!
Bīriņu Pils, viešbutis
Bīriņu Pils, viešbutisPilis Biriniu, neo-gotikos architektūros perlas Vidzemėje. Vieta šventėms, viešbutis, vestuviniai apartamentai, pirtys, malūno smuklė, gražus parkas ant Biriniu ežero kranto.
Everte, SIA, tvarkymo darbai
Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugos
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugosPārcelšanās24.lv siūlo įvairias perkraustymo paslaugas visoje Latvijoje ir Europoje.
Visi banneri