Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Austrumu gudrība, internacionālā apvienība

Dzirnavu iela 4211, Rīga, Latvija
(+371) 67240436
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVisuomeninės organizacijos, Fondai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6883
Parodytas paieškos rezultatuose : 32578
Žiūrėti kataloge : Visuomeninės organizacijos, Fondai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ireneta, vestuvinis salonas
Ireneta, vestuvinis salonasSalonas Ireneta jums siūlo vestuvines ir vakarines sukneles, apie 250 įvairių modelių. Priedai, visos spalvų variacijos nuo baltos iki šampaninės spalvos. Prekyba, nuoma.
AQUA SAN, SIA, santechnika
AQUA SAN, SIA, santechnikaAQUA SAN. Baseinai ir baseinai SPA, projektavimas, įrengimas. Baseinas SPA - sporto kompleksui, mokyklai, privačiam namui, sodui, viešbučiams ar medicininės reabilitacijos centrui.
DEVI, šildymo technika
DEVI, šildymo technikaDEVI - vienintelė elektros pramonės išteklių įmonė, kuri gamina ir tobulina kompleksines sistemas elektrinio šildymo kabelių ir termostatų.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJei norite įrengti vėliavos stiebą prie savo privataus namo ar įmonės, jei reikia įmonės ar kitų vėliavų, tuomet K-MASTI.LV yra tinkama vieta gauti tai, ko norite! Vėliavos ir stiebai – mūsų reikalas!
Skandināvs 3XL, parduotuvė
Skandināvs 3XL, parduotuvėSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Pļavnieki, veterinarijos klinika
Pļavnieki, veterinarijos klinikaMūsų klinikoje jūs gausite kvalifikuotą konsultaciją iš specialistų. Šiuolaikinė, patikima įranga, geriausi vaistai, maksimalūs patogumai pacientams ir jų savininkams.
Jost Residence, laisvalaikio namai
Jost Residence, laisvalaikio namaiLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Magnus Hotel, viešbutis
Magnus Hotel, viešbutisMAGNUS HOTEL - naujas trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre. Devynių aukštų pastate yra 82 modernūs ir jaukūs dviviečiai kambariai, 7 iš jų liukso klasės.
Visi banneri