Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Dobeles sveces un Līvānu stikls, veikals

Brīvības iela 90, Rīga, Latvija
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStiklas ir stiklo gaminiai, gamyba

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 14208
Parodytas paieškos rezultatuose : 63241
Žiūrėti kataloge : Stiklas ir stiklo gaminiai, gamyba


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Skangaļu muiža, svečių namai
Skangaļu muiža, svečių namaiSkangalių dvaras yra gražioje vietoje Vidžemės viduryje tarp dviejų miestų – istorinio ir populiaraus turizmo miesto – Cėsių ir Valmieros. Rauna, liaudyje vadinama mažąja Šveicarija – yra už 9 km. Atvykę pas mus pamatysite gamtos objektus – tokius kaip Raunos Staburagas, Didysis pragaras, Līču-Langi skardžiai
Dimzas, medelynas
Dimzas, medelynasDimzas siūlo klientams platų asortimentą dekoratyvinių augalų sodinukų. Floristikos medžiagos. Parengiame ir įgyvendiname apželdinimo projektus.
Vīteri, svečių namai
Vīteri, svečių namaiSavaitgalio poilsis prie Adamovas ežero. Tai tikra, kaimiška pirtis. Netoli slidinėjimo trasos Sarkankalns su liftais. Ekskursijos pas vietinius amatininkus.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Sumbrs, kavinė - motelis
Sumbrs, kavinė - motelisKavinė - motelis, maisto užsakymas kelyje, galima paserviruoti stalus iki 50 žmonių.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaEKO ROOF - tai daugelio metų patirtis. Dengiame stogus visose Europos Sąjungos šalyse, nepriklausomai nuo kliento buvimo vietos, pačių medžiagomis ar kliento medžiagomis.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Apsauginės stiklų plėvelės. Plėvelė Decor. Stiklų apklijavimas įvairiomis plėvelėmis, Plėvelė automobiliams, stikliniams fasadams.
Visi banneri