Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Plastpaks

Slokas iela 52, Rīga, Latvija
(+371) 67470677
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiGaminiai iš plastmasės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8002
Parodytas paieškos rezultatuose : 48438
Žiūrėti kataloge : Gaminiai iš plastmasės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Toode, SIA, stogo dangos
Toode, SIA, stogo dangosSIA TODE gamina: valcuotus stogus, latakus, palanges, karnizus, riedučius, junges, taip pat visus kitus lankstus, pagamintus iš plieno. Stogų skardinimas.
Osteria, kavinė
Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Pirčių statyba, projektavimas, statyba, kinų ir italų mozaikos, individualūs užsakymai, visų rūšių garinės pirtys, tikra rusiška pirtis, krosnys ir židiniai.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Skandināvs 3XL, parduotuvė
Skandināvs 3XL, parduotuvėSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Bea aizkaru centrs, salonas
Bea aizkaru centrs, salonasUžuolaidų salonas Bea. Audiniai, užuolaidos ir staltiesės, karnizai, roletai, vertikalios, horizontalios žaliuzės, aksesuarai ir reikmenys siuvimui.
Beach Hotel Liepāja, viešbutis
Beach Hotel Liepāja, viešbutisKviečiame jus apsilankyti Beach Hotel Liepaja! Dviejuose aukštuose yra 23 ryškaus stiliaus kambariai! Mes esame vėjo atstumu nuo jūros, vėjas du kartus papūtė - ir jūs Rožu aikštėje!
Villa Anna, svečių namai
Villa Anna, svečių namaiVila Anna - tai amžina istorijų paslaptis ir mėlynosios jūros legendos, visa tai papildys nepakartojamo skonio patiekalų aromatas, sukurtas virėjų sumaniomis rankomis, įeinantis į jūsų kambarį kartu su ryto saule.
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Visi banneri