Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Viteks M

Zilupes iela 7, Rīga, Latvija
(+371) 67812144
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPramonės technika, automatizavimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7957
Parodytas paieškos rezultatuose : 35249
Žiūrėti kataloge : Pramonės technika, automatizavimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Evergreen, akmens apdirbimas
Evergreen, akmens apdirbimasEvergreen. Skaldyto akmens gaminiai - įvairūs grindinio akmenys, apdailos medžiagos, dizaino elementai, panaudojant riedulių atsargas Latvijoje.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTechnika Poilsiui ir Darbui, tai geriausių produkcijos gamintojų pasaulis, kokybiškas aptarnavimas, servisas ir žemos kainos!
Vašlejas, svečių namai
Vašlejas, svečių namaiVašlejas - svečių namai Tukumsėje, kaimo kraštovaizdyje. Vieta renginiams, nakvynės, salė su židiniu, karaokė, pirtis. Vieta piknikui, tenisas.
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranas
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranasAZERBAIDŽANO restorane Jūsų laukia skanus maistas, romantiška Rytų atmosfera ir, žinoma, puikūs azerbaidžanietiški ritmai. Siūlome daugiau nei 120 puikių azerbaidžanietiško skonio patiekalų, bei stalo serviravimą pagal Jūsų pageidavimus ir šventę!
Villa Anna, svečių namai
Villa Anna, svečių namaiVila Anna - tai amžina istorijų paslaptis ir mėlynosios jūros legendos, visa tai papildys nepakartojamo skonio patiekalų aromatas, sukurtas virėjų sumaniomis rankomis, įeinantis į jūsų kambarį kartu su ryto saule.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliGamina krėslus teatro, koncertų ir kino salėms, auditorijoms, konferencijų salėms, minkštus baldus, baldus mokykloms, sporto halėms ir stadionams.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. Aukštalipių ir alpinistų paslaugos, pramoninis alpinizmas. Stogų dengimas ir remontas, dūmtraukių, pastolių remontas. Fasadų plovimas ir remontas. Aprūpinimas alpinizmo įranga.
Everte, SIA, tvarkymo darbai
Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apdirbimas
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apdirbimasMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Visi banneri