Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Māju serviss KSA AS, 2. namu pārvalde

Dzirciema iela 59, Rīga, Latvija
(+371) 67616045
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiNamų tvarkymas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8874
Parodytas paieškos rezultatuose : 40152
Žiūrėti kataloge : Namų tvarkymas


ESELO, centrinis sandėlis
ESELO, centrinis sandėlisSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Līgatnes Zemturi, svečių namai
Līgatnes Zemturi, svečių namaiLīgatnes Zemturi, Namai - kempingai skirti 3-4 asmenims. Vietos palapinėms. Pokylių salė su židiniu name iš akmens riedulių. Žvejyba tvenkiniuose, bebrų gyvenimo stebėjimas.
Vegetarian foods, maisto produktai
Vegetarian foods, maisto produktaiVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAMontuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
Kristus Karaļa kalns, kalnas
Kristus Karaļa kalns, kalnasAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų pardavimas, stogų ir sienų gamyba, gamyba iš plonasluoksnio plieno. Daugiau nei 2000 pavadinimų, kurie yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, naudojant pažangiausias technologijas. Progresyvios stogų technologijos.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Zaļie Atvari, svečių namai
Zaļie Atvari, svečių namaiZaļie Atvari siūlo pirčių kompleksą, iškilmių patalpas, jaukius kambarius, jaukią atmosferą ir galimybę užsisakyti valgius.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Visi banneri