Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ceļu pārvalde AS, Ziemeļu rajona ceļu remonta iecirknis

Rūpniecības iela 35-1, Rīga, Latvija
(+371) 67325242
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKelių tiesimas, remontas, priežiūra

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6138
Parodytas paieškos rezultatuose : 21552
Žiūrėti kataloge : Kelių tiesimas, remontas, priežiūra


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ziemupes Muiža, spa viešbutis
Ziemupes Muiža, spa viešbutisŽiemupėje, už 1,1 km nuo Žiemupės paplūdimio, įsikūrusioje apgyvendinimo įstaigoje „Ziemupes Muiža“ yra baras ir restoranas, įrengta bendra poilsio zona. Automobilius svečiams siūloma pasistatyti nemokamai. Viešnagės vietoje įrengta terasa, teritoriją puošia sodas.
Astroselena, švietimo centras
Astroselena, švietimo centrasMokymai Astroselen švietimo centre tinka tiek tiems, kurie nori įgyti profesinį aukštąjį astrologijos išsilavinimą, tiek norintiems perprasti šį įdomų mokslą savo asmeniniams poreikiams, mokantis skirtingų horoskopų interpretavimo meno.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTechnika Poilsiui ir Darbui, tai geriausių produkcijos gamintojų pasaulis, kokybiškas aptarnavimas, servisas ir žemos kainos!
Mežinieku mājas, svečių namai
Mežinieku mājas, svečių namaiMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, medžio apdirbimas
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, medžio apdirbimasMediniai aksesuarai jūsų virtuvei, namams, saunai, sodui, taip pat viskam, nuo medinių mentelių ir šaukštų iki nešiojamos saunos ir statinės, kurią galima šildyti visus metus.
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centras
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centrasDažasvydis PIF PAF. Siūlome sportinio žaidimo ir azartinio pomėgio derinį - dažasvydį. Taupykite jūsų laiką ir degalus: mes esame apie 20km atstumu nuo Rygos centro.
JS WoodMagic , medžio apdirbimas
JS WoodMagic , medžio apdirbimasKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Avotkalni, poilsiavietės
Avotkalni, poilsiavietėsVieta poilsiui Avotkalni siūlo puikų poilsį ant upės Salacas kranto - vietos piknikams ir palapinėms, sporto aikštelės, įvairus inventorius, vaikų žaidimų aikštelės, plaukiojimas valtimis ir važinėjimas dviračiais, žvejyba.
Nordmen, parduotuvė
Nordmen, parduotuvėKlasikiniai, elagantiški verslo kostiumai - žmonėms,kurie nori jaustis patogiai. Vyras su kostiumu iš "Nordmen" jausis užtikrintai, o jo drabužis bus nepriekaištingas.
Visi banneri