Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Meierovics

Uriekstes iela 2, Rīga, Latvija
(+371) 67381520
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStatybos ir remonto darbai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7638
Parodytas paieškos rezultatuose : 25480
Žiūrėti kataloge : Statybos ir remonto darbai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Svētku mode, siuvimo salonas
Svētku mode, siuvimo salonasŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Magnus Hotel, viešbutis
Magnus Hotel, viešbutisMAGNUS HOTEL - naujas trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre. Devynių aukštų pastate yra 82 modernūs ir jaukūs dviviečiai kambariai, 7 iš jų liukso klasės.
Kļava
KļavaViena iš naujausių Klavas apraiškų yra bendradarbiavimas su žinomu vokiečių medinių durų gamintoju - firma LEBO, kuri perka Latvijoje pagamintus tiksliai obliuotus ruošinius durų rėmų gamybai.
Juku dzirnavas, poilsio kompleksas
Juku dzirnavas, poilsio kompleksasJuku Dzirnavas – tai gražus 85 hektarų plotas ramios gamtos su įvairiomis pramogomis ir gausiu nakvynės pasirinkimu poroms, šeimoms ir grupėms.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantiški salonai, kuriuose saugomos metalo meno skulptūros ir baldai, pagaminti iš automobilių ir motociklų dalių. Tai vieta, kur susijungia galerija, dizaino baldai ir paveikslai.
Pētes, gerinimo darbai, apželdinimas
Pētes, gerinimo darbai, apželdinimasSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Ziemupes Muiža, spa viešbutis
Ziemupes Muiža, spa viešbutisŽiemupėje, už 1,1 km nuo Žiemupės paplūdimio, įsikūrusioje apgyvendinimo įstaigoje „Ziemupes Muiža“ yra baras ir restoranas, įrengta bendra poilsio zona. Automobilius svečiams siūloma pasistatyti nemokamai. Viešnagės vietoje įrengta terasa, teritoriją puošia sodas.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namai
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namaiSvečių namai yra 7 km nuo Valmieros centro ir 12 km nuo slidinėjimo trasos "Baimė". Šilta nakvynė, sotūs pusryčiai, transportas iš Baiļiem ir atgal.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Visi banneri