Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Brocēnu metāls, rigos biuras

Podraga iela 2, Rīga, Latvija
(+371) 67033465
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStatybinės medžiagos ir konstrukcijos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6993
Parodytas paieškos rezultatuose : 26439
Žiūrėti kataloge : Statybinės medžiagos ir konstrukcijos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Sumbrs, kavinė - motelis
Sumbrs, kavinė - motelisKavinė - motelis, maisto užsakymas kelyje, galima paserviruoti stalus iki 50 žmonių.
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
latvaslini, parduotuvė
latvaslini, parduotuvėĮmonė SIA "LatvAS" yra prekės ženklo Latvaslini lininio audinio ir avies vilnos gaminio gamintoja. Latvaslini – tai prekės ženklas ir žodžių junginys, sukurtas iš įmonės pavadinimo latvas ir lini, teikiantis pirmenybę namų tekstilei iš lininio audinio. Visi Latvaslini prekės ženklo gaminiai pagaminti Latvijoje.
LaPizza, SIA, picerija - kavinė
LaPizza, SIA, picerija - kavinėItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMeno dirbtuvės "Antika. Tapyba, piešiniai tušu, interjero dizainas, patalpų dekoras. Baldų restauravimas. Meno studija.
SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Medus veikals, parduotuvė
Medus veikals, parduotuvėSiūlo: Daugiau nei 30 rūšių medų, surinktą iš Latvijos bitynų, maisto papildus, bičių vašką, 100% bičių vaško žvakes, bičių produktus (žiedadulkes, bičių duoną, bičių pienelį, bičių pikį).
Ances Dizains, piešimas ant medžiagos
Ances Dizains, piešimas ant medžiagosPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Vīteri, svečių namai
Vīteri, svečių namaiSavaitgalio poilsis prie Adamovas ežero. Tai tikra, kaimiška pirtis. Netoli slidinėjimo trasos Sarkankalns su liftais. Ekskursijos pas vietinius amatininkus.
Visi banneri