Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Zemgales lombards AS, Rīgas filiāle

Valdeķu iela 50k.4, Rīga, Latvija
(+371) 29545108
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiLombardaiFinancinė veikla

Reness R, baldai
Reness R, baldaiReness R. Mes gaminame ir realizuojame individualius baldų projektus, konsultuojame pildant patalpų interjerą. Dizainas, funkcionalumas, kokybė!
Nemuno Turas, svečių namai
Nemuno Turas, svečių namaiSveciu namai Nemuno Turas kviečia pailseti grazioje kaimo turizmo sodyboje prie Kauno.Visai salia maisto prekiu parduotuve, kavine – baras. Pasiekti Kauno centra tereikia 15 min.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrindų parketas, geriausios gamintojų kainos. Ąžuolo masyvo lentos, ąžuolinis parketas, vinilinės grindys. Plačios dvisluoksnės lentos ir silkės parketas. Klojimas, šlifavimas, lakavimas, vaškavimas. Medinių grindų remontas, remontas, atnaujinimas, restauravimas. Parduotuvė Valmieras iela 34, Ryga. Profesionalumas ir aukščiausia kokybė
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santechnikos prekyba ir gamyba. Įkurta 1996 m. Vasario 23 d. Tai 100% Latvijos įmonė, išaugusi iš mažo šeimos verslo į stabilią, saugią, dinamišką santechnikos gamybos ir prekybos įmonę Latvijoje. Gamina lanksčias pavaras ir maišytuvus su prekės ženklu MAGMA. Bendrovės tikslas yra parduoti geriausius maišytuvus. Bendrovė klientams teikia maksimalų įmanomą paslaugų paketą, pradedant konsultacijomis ir baigiant jų įgyvendinimu prekyboje.
Villa Vanilla, viešbutis
Villa Vanilla, viešbutisViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsSvečių namai Taurini, jaukūs kambariai, sauna, SPA vonia. Aktyvus poilsis: tenisas, krepšinis, tinklinis, batutas vaikams, biliardas.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Aļņi, svečių namai
Aļņi, svečių namaiSvečių namai Aļņi - stilingas pastatas su senoviniu šiaudiniu stogu ir sienomis iš riedulių. Svečių namų patalpos išsiskiria savo interjeru, mediniais baldais ir nepakartojamais meno dirbiniais, sukurtais dizainerių.
JM Grupa, medžio apdirbimas
JM Grupa, medžio apdirbimasMedienos grindjuosčių gamyba, langų grotelės, langų skirtukai, atbrailos, durų kraštai. Staliaus dirbiniai iš medžio masyvo, laminatas, baldai.
Visi banneri