Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Konkludents

Bruņinieku iela 72a 12, Rīga, Latvija
(+371) 29285085
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiTeisinės paslaugos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6138
Parodytas paieškos rezultatuose : 16916
Žiūrėti kataloge : Teisinės paslaugos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAPagrindinės įmonės veiklos kryptys – nuotekų biologinio valymo įrenginių projektavimas, tiekimas ir montavimas, medinių pavėsinių ir sodo namelių tiekimas ir įrengimas, inžinerinių komunikacijų statyba.
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimas
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimasKalndruvas bloks. Grindinio akmenys, betono blokai, keramzitbetonis, betonas. Teritorijų įrengimas, sodų apželdinimas, tolimesnė priežiūra.
latvaslini, parduotuvė
latvaslini, parduotuvėĮmonė SIA "LatvAS" yra prekės ženklo Latvaslini lininio audinio ir avies vilnos gaminio gamintoja. Latvaslini – tai prekės ženklas ir žodžių junginys, sukurtas iš įmonės pavadinimo latvas ir lini, teikiantis pirmenybę namų tekstilei iš lininio audinio. Visi Latvaslini prekės ženklo gaminiai pagaminti Latvijoje.
Vegetarian foods, maisto produktai
Vegetarian foods, maisto produktaiVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Petarde LTD, pirotechnika
Petarde LTD, pirotechnikaPetarda siūlo jums organizuoti nuostabius fejerverkus gražiausiuose jūsų gyvenimo momentuose - šeimos šventėms, Kalėdoms, Naujųjų Metų išvakarėms, valstybinėms šventėms, bendrovės jubiliejams, pristatymuose, etc
Gintus, SIA, matavimas
Gintus, SIA,  matavimasOOO Gintus, matavimo darbai, topografija, detalusis planavimas, vykdymo schemos, ribų planai.
Vanna vannā
Vanna vannāAkrilinės vonios - montavimas vykdomas Latvijoje. Vonia pagaminta iš akrilo - polimerinių plastikų 6 mm storio.
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt. Atnešę savo pakuotę gausite, gausite malonią nuolaidą!
Geolite, geologijos darbai
Geolite, geologijos darbaiGeolite. Geologiniai ir geotechniniai tyrinėjimai. Inžinerinių - techninių tyrinėjimų kompleksas, kuris naudojamas projektuojant statybas.
Visi banneri