Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Uzņēmumu un īpašumu juridiskā kanceleja

Uzņēmumu un īpašumu juridiskā kanceleja

Kaļķu iela 7 - 605, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67220007
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiTeisinės paslaugos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7042
Parodytas paieškos rezultatuose : 109239
Žiūrėti kataloge : Teisinės paslaugos


Evergreen, akmens apdirbimas
Evergreen, akmens apdirbimasEvergreen. Skaldyto akmens gaminiai - įvairūs grindinio akmenys, apdailos medžiagos, dizaino elementai, panaudojant riedulių atsargas Latvijoje.
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatika
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatikaКачественные услуги по изготовлению заборов, ворот, калиток. Производсво бетонных изделий, укладка брусчатки, нестандартные решения
SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Ārijas stādaudzētava, medelynas
Ārijas stādaudzētava, medelynasĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Restorer, SIA
Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Jaunzemi, apžvalgos ūkis
Jaunzemi, apžvalgos ūkisLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Escape.lv rooms, kvesti, pabėgimo kambarys
Escape.lv rooms, kvesti, pabėgimo kambarysAtraskite savo intelekto ribas. Escape yra interaktyvus ir intuityvus realaus gyvenimo žaidimas, reikalaujantis jūsų dėmesio, sugebėjimo rasti sprendimus ir komandinio darbo įgūdžių neįprastose situacijose. Paslapčių išsprendimui ir įkalčių leidimui nemokamai 2–6 dalyvių komandai skirta 60 minučių. Rezervacija turi būti atlikta prieš 24 valandas.
Visi banneri