Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Mērķkapitāla komercsabiedrība

Šampētera iela 139a, Rīga, Latvija
(+371) 67892740
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiFinancinė veikla

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5664
Parodytas paieškos rezultatuose : 22745
Žiūrėti kataloge : Financinė veikla


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Rakstā, parduotuvė
Rakstā, parduotuvėEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Kameja, užuolaidų salonas
Kameja, užuolaidų salonasUžuolaidų salonas Kamėja. Užuolaidos, modeliavimas ir siuvimas. Stropai užuolaidoms. Audiniai, siuvimo reikmenys. Namų tekstilė. Prekyba. Drabužių modeliavimas ir siuvimas. Žaliuzės.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere yra rankdarbių meistrė, su didžiuliu pasisekimu eksponuojanti savo darbus keliose Latvijos bibliotekose. „Lolita“ kolekcijoje yra 250 megztų ir nertų kaktusų, taip pat įvairių šedevrų. Laisvalaikiu mėgaudamiesi rankdarbių kolekcija, parodos savininkė siūlo gurkšnoti šiltą arbatą ir aromatingą kavą jaukioje poilsio zonoje. Visus „Cactus Home“ produktus galima įsigyti.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Ričarda kamīni, dumtraukių salonas
Ričarda kamīni, dumtraukių salonasRičarda židiniai nori, kad jūsų židinio interjeras būtų skirtingas ir pilnai tenkintų jūsų poreikius. Jūs galite užsakyti židinio kapsulę ir apdailą pagal savo skonį.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIA„Ivonna Ltd.“ atlieka stalų klojimą aplink Rygą. Mes siūlome patiekalus kiekvienam skoniui už labai draugiškas kainas. Atneša šiltus patiekalus iki 50 asmenų. Indų nuoma nemokama.
SAKA - S, baldai
SAKA - S, baldaiBaldų gamyba, projektavimas ir pastatymas pagal individualius užsakymus. Praktiški, patvarūs, paprasti ir madingi, ekskliuzyviniai, ekologiški baldai.
Švinkates, svečių namai
Švinkates, svečių namaiSvečių namai Švinkates, siūlo poilsio salę su židiniu, virtuve, miegamaisiais ir pirtį. Prie namų yra gražus tvenkinys, kuriame taip pat galima žvejoti.
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontas
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontasVisų rūšių svarstyklių prekyba ir remontas. Svarstyklės prekybai, namams, sandėliui, medicinai, krovimo tarnyboms, laboratorijoms ir dar daugiau.
Visi banneri