Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Dija, SIA, mokymo centras

Dija, SIA, mokymo centras

Aleksandra Čaka iela 40 - 8, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67280533
(+371) 67280533
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSuaugusiųjų mokymo įstaigos
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9528
Parodytas paieškos rezultatuose : 31673
Žiūrėti kataloge : Suaugusiųjų mokymo įstaigos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooPoilsio vieta yra 3 km nuo Kekavos centro, ramioje ir gražioje vietoje, šalia Kekavinės upės.
Raganas ķēķis, užeiga
Raganas ķēķis, užeiga"Raganas ķēķis" - tik patys geriausi produktai. Nepamirškite išbandyti mūsų vyno užeigą.
Jaunpils pils, viduramžių pilis
Jaunpils pils, viduramžių pilisJaunpils pilis yra viena iš nedaugelio viduramžių pilių, puikiai išlaikė savo pirminę išvaizdą.
Baltā māja, svečių namai ir kavinė
Baltā māja, svečių namai ir kavinė"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
SAKA - S, baldai
SAKA - S, baldaiBaldų gamyba, projektavimas ir pastatymas pagal individualius užsakymus. Praktiški, patvarūs, paprasti ir madingi, ekskliuzyviniai, ekologiški baldai.
Dental Art, stomatologija
Dental Art, stomatologijaOdontologijos klinika Dental Art siūlo įvairias dantų procedūras: gydymas, protezavimas, implantai, higiena.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Otafs, stikliniai darbai
Otafs, stikliniai darbaiOtafs. Galimybė užsakyti tokią mokyklinę lentą, kuri reikalinga konkrečiai klasės patalpai (pagal išmatavimus ir dizainą). Kėdės pianistams. Rankų darbas.
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingas
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingasPoilsio kompleksas ant Ventos upės kranto - patogūs nameliai, kempingai, didelis svečių namas su baru, patalpos pobūviams ir seminarams.
Visi banneri