Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Piemiņas zīme – “Robežkrogs. Vidzeme. Kurze

Birzgales pagasts, Ogres novads, Latvija
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPaminklai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6798
Parodytas paieškos rezultatuose : 43297
Žiūrėti kataloge : Paminklai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Azarkrosti, svečių namai
Azarkrosti, svečių namaiAzarkrosti yra ant vaizdingo Adamovas ežero kranto. Svečių namai - pirtis. Pirmame aukšte yra pokylių salė su židiniu 30 žmonių.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Nabīte, kempingai
Nabīte, kempingaiVaizdinga vieta, ant Lielā Naba ežero kranto, svečių namai, pirtis, 28 stovyklavietės. Vandens dviračių ir valčių nuoma, sporto ir vaikų žaidimų aikštelės. Lauko kavinė ir estrada..
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
Vegetarian foods, maisto produktai
Vegetarian foods, maisto produktaiVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Visi banneri