Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Intehnika, SIA, veikals

Krišjāņa Barona iela 130, Rīga, Latvija
(+371) 67313411
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBuitinė technika

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7170
Parodytas paieškos rezultatuose : 45685
Žiūrėti kataloge : Buitinė technika


Laimes ligzda, poilsio kompleksas
Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimas
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimasNORDE METALS, įmonės veiklos pobūdis - metalo gaminių gamyba iš juodojo metalo, taip pat iš nerūdijančio plieno. Vartai, laiptai, balkonai.
Iks park, Visuomenė
Iks park, VisuomenėBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaKeramika. Senovės keramikos technologija, kur išmintis, kukli elegancija ir praktiškumas yra aukšto meistriškumo pagrindas.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Kāli, svečių namai
Kāli, svečių namaiPoilsis prie ežero 10 min nuo Rygos, Bauskės kryptimi. Stalų serviravimas, r pirtis, žvejyba.
Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimas
Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimasKokaudzētavas Baltezers - veisimas, auginimas ir prekyba dekoratyviniais augalais, plačiausias augalų asortimentas Latvijoje. 500 pavadinimų augalai.
Palmas, laisvalaikio namai
Palmas, laisvalaikio namaiBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere yra rankdarbių meistrė, su didžiuliu pasisekimu eksponuojanti savo darbus keliose Latvijos bibliotekose. „Lolita“ kolekcijoje yra 250 megztų ir nertų kaktusų, taip pat įvairių šedevrų. Laisvalaikiu mėgaudamiesi rankdarbių kolekcija, parodos savininkė siūlo gurkšnoti šiltą arbatą ir aromatingą kavą jaukioje poilsio zonoje. Visus „Cactus Home“ produktus galima įsigyti.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, Prekyba radio sistemomis naminiams gyvūnams. Parneriai ir ASV kompanija PetSafe. PetSafe gamybos ir prekybos radio bei elektriniais prietaisais, kad pagerinti žmonių ir naminių gyvūnų santykius, lyderis.
Visi banneri