Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Juva-M, veikals-darbnīca

Melnsila iela 23, Rīga, Latvija
(+371) 29554208
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiJuvelyriniai dirbiniai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5637
Parodytas paieškos rezultatuose : 30630
Žiūrėti kataloge : Juvelyriniai dirbiniai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Višķezers, poilsiavietės
Višķezers, poilsiavietėsPoilsio vieta "Viškezers" įsikurusi piliakalnyje, kuriame bazė ir Višku ežeras su jo nuostabia pakrante! Svečiams galima pasiplaukioti laivu,katamaranu ar vandens dviračiu. Vietos palapinėms, jauki nakvynė, pirtis su banketine sale (25 žmonėms), žvejyba
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsDiplomuotas meistras H. Jākobsons kviečia nemokamai aplankyti gintaro dirbtuves ir susipažinti su gintaro apdirbimo procesais.
Burtakas, poilsio kompleksas
Burtakas, poilsio kompleksasVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Aļņi, svečių namai
Aļņi, svečių namaiSvečių namai Aļņi - stilingas pastatas su senoviniu šiaudiniu stogu ir sienomis iš riedulių. Svečių namų patalpos išsiskiria savo interjeru, mediniais baldais ir nepakartojamais meno dirbiniais, sukurtais dizainerių.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
Jena motors, SIA, poilsio ūkis
Jena motors, SIA, poilsio ūkisKeturačių, motorolerių, motociklų, vandens motociklų ir sniego motociklų nuoma ir pardavimas. Sporto įrangos nuoma.
RC Auto , autoservisas
RC Auto , autoservisasCar Service,Važiuoklės remontas. Automobiliai dignostik ir remontas. Variklio remontas. Laikas diržų ir jiems gaminti naudojamas beltingas kaita. Pavarų dėžės remontas. Greita alyvos keitimo. Stabdžių sistemos remontas. Suvirinimo
Visi banneri