Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Lavrs, veikals

Ģertrūdes iela 34, Rīga, Latvija
(+371) 67311661
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDrabužiai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5844
Parodytas paieškos rezultatuose : 35255
Žiūrėti kataloge : Drabužiai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Kunči, svečių namai
Kunči, svečių namaiSvečių namai Kunči. Jūsų poilsiui ir pramogoms siūlome salę su židiniu (45 asm.), su pirtimi šildoma malkomis,
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Toode, SIA, stogo dangos
Toode, SIA, stogo dangosSIA TODE gamina: valcuotus stogus, latakus, palanges, karnizus, riedučius, junges, taip pat visus kitus lankstus, pagamintus iš plieno. Stogų skardinimas.
Astroselena, švietimo centras
Astroselena, švietimo centrasMokymai Astroselen švietimo centre tinka tiek tiems, kurie nori įgyti profesinį aukštąjį astrologijos išsilavinimą, tiek norintiems perprasti šį įdomų mokslą savo asmeniniams poreikiams, mokantis skirtingų horoskopų interpretavimo meno.
Mucenieki, kaimo namas
Mucenieki, kaimo namasSodyba Mucenieki įsikūrusi Abavsko krašte, ramioje pamiškėje. Didelis kiemas ir tvenkinys. Atskirame pastate pirtis su židiniu ir karaoke.
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Līgatnes Zemturi, svečių namai
Līgatnes Zemturi, svečių namaiLīgatnes Zemturi, Namai - kempingai skirti 3-4 asmenims. Vietos palapinėms. Pokylių salė su židiniu name iš akmens riedulių. Žvejyba tvenkiniuose, bebrų gyvenimo stebėjimas.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Visi banneri