Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Ruukki Latvija, stogo dangos

Ruukki Latvija, stogo dangos

Dēļu iela 4, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67044900 - Birojs
(+371) 67044901
 
VisiPasiūlymaiVideo
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStogų dengiamosios medžiagos
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 40684
Parodytas paieškos rezultatuose : 426473
Žiūrėti kataloge : Stogų dengiamosios medžiagos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksas
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksasPoilsis netoli Usmas ežero. Įvairūs rąstiniai nameliai nakvynei, pirtis, vietos palapinėms, treilerių pajungimas, vietos iškylai, žvejyba.
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonas
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonasEVA-SAT pagrindinė veiklos sritis - aukštos kokybės mažmeninė ir didmeninė prekyba santechnikos, šildymo technologijomis.
Miķeļbāka, kempingai
Miķeļbāka, kempingaiSvečių namai MIĶEĻBĀKA siūlo kempingų namelius. WC ir dušas aptarnaujančiame namelyje. Yra galimybė užsisakyti maitinimą. Dviračių nuoma, galima rinkti grybus ir uogas. Svečių namai yra netoli
Atlas Motors, autosalonas - autoservisas
Atlas Motors, autosalonas - autoservisasAtlas Motors. Autoservisas. Padangų servisas. Nepriklausomi amerikietiškų automobilių specialistai.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
Dižāpas, kempingai
Dižāpas, kempingaiPoilsis prie ežero USMAS, penkiavietis namelis, čigoniška pirtis, vietos palapinėms, piknikams, valčių nuoma.
Laimes ligzda, poilsio kompleksas
Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
Visi banneri