Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Poribet

Rīga, Latvija
(+371) 67331651
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStatybinės medžiagos ir konstrukcijos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5318
Parodytas paieškos rezultatuose : 25079
Žiūrėti kataloge : Statybinės medžiagos ir konstrukcijos


Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Lotes Toys, parduotuvė
Lotes Toys, parduotuvėLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Avotkalni, poilsiavietės
Avotkalni, poilsiavietėsVieta poilsiui Avotkalni siūlo puikų poilsį ant upės Salacas kranto - vietos piknikams ir palapinėms, sporto aikštelės, įvairus inventorius, vaikų žaidimų aikštelės, plaukiojimas valtimis ir važinėjimas dviračiais, žvejyba.
Anemones, glamping
Anemones, glampingGlamping Anemones yra nauja poilsio vieta Pliencieme 900m nuo jūros. Glamping yra pušimis apaugusioje, žalioje, žydinčioje vietoje. Netoliese: pasivaikščiojimo takai su mėlynėmis, bruknėmis ir grybais. Glampinge įrengta virtuvės zona, kurioje rasite šaldytuvą, indus, indukcinę viryklę, mikrobangų krosnelę, kavos aparatą. Kabinoje yra dušas, tualetas, oro šilumos siurblys (temperatūra gali būti vėsinama arba šildoma), granulinis židinys.
Apšukrogs, kavinė
Apšukrogs, kavinėAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
KraBS, metalo apdirbimas
KraBS, metalo apdirbimasKraBS. Metalo gaminiai ir konstrukcijos, Žaliuzės ir automatinės sistemos, Saulės kolektorių sistemos ir komplektai, Darbo apsauga, apranga, įranga.
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars siūlo rankdarbius iš lino ir vilnos. Darbas seno tipo medinėmis staklėmis, kurias galima pamatyti etnografiniame muziejuje.
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
Pa Laimes Taku, pensionas
Pa Laimes Taku, pensionasPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Dalss & Co
Dalss & CoNamų ir sodo produktai, gėlių svogūnėliai, gumbai, šakniastiebiai, vazonuose išdėstyti daugiamečiai augalai, hortenzijos, vaistažolės, vaistažolės, grybai, grybiena, medžių daigai. Namų tekstilė, patalynė, indai ir daug daugiau.
Visi banneri