Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Epos, SIA

Epos, SIA

Šmerļa iela 3 k.5 (ēka Nr. 27), Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67332755
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVideo reklamaReklama
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7036
Parodytas paieškos rezultatuose : 57340
Žiūrėti kataloge : Video reklama


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Reiss, autoservisas
Reiss, autoservisasUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
FINLAT
FINLATVartojimo paskola, Paskolų refinansavimas, Refinansavimas, Paskola įkeičiant nekilnojamąjį turtą, Paskola už automobilio įkeitimą, Paskola automobiliui įsigyti, Automobilių lizingas, Paskola įmonėms, Paskola verslo pradžiai, Paskola skolai grąžinti, Paskola ūkininkui, Faktoringas/sąskaitų faktūrų išrašymas, Finansavimas plėtros projektų, Įdomių IT finansavimas startuolių, Paskola prieš nekilnojamojo turto įkeitimą.
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
Kandava, viešbutis
Kandava, viešbutisMaloniai prašome atvykti į naują kavinę Kandava, įsikūrusią Senamiestyje Kandava, į rafinuotą ir jaukią aplinką tuo pačiu metu. Siūlome 10 puikiai įrengtų kambarių, salę banketams ir konferencijoms, pirtį su sūkurine vonia.
Baltic Media, vertimų biuras
Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
Escape.lv rooms, kvesti, pabėgimo kambarys
Escape.lv rooms, kvesti, pabėgimo kambarysAtraskite savo intelekto ribas. Escape yra interaktyvus ir intuityvus realaus gyvenimo žaidimas, reikalaujantis jūsų dėmesio, sugebėjimo rasti sprendimus ir komandinio darbo įgūdžių neįprastose situacijose. Paslapčių išsprendimui ir įkalčių leidimui nemokamai 2–6 dalyvių komandai skirta 60 minučių. Rezervacija turi būti atlikta prieš 24 valandas.
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatika
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatikaКачественные услуги по изготовлению заборов, ворот, калиток. Производсво бетонных изделий, укладка брусчатки, нестандартные решения
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
Poligons DK, dažasvydis
Poligons DK, dažasvydisDK dažasvydžio poligonas, ypatingoje aplinkoje, buvusioje karinėje bazėje su papildomais statiniais.
Visi banneri