Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Link-Balt, veikals Digitel

Aleksandra Čaka iela 32 2.st., Rīga, Latvija
(+371) 67285278
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiRyšių įranga

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5925
Parodytas paieškos rezultatuose : 27679
Žiūrėti kataloge : Ryšių įranga


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
BALTIC-S, santechnika
BALTIC-S, santechnikaĮmonė Baltic-S užsiima didmenine ir mažmenine prekyba santechnika.
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimas
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimasSietiņš GO. Kraštovaizdžio projektavimas, sodinimas, apželdinimas.
Intema, SIA
Intema, SIAPagrindinė įmonės veikla yra ortopedinių spyruoklių ir spyruoklinių čiužinių gamyba iš maksimaliai natūralių žaliavų bei aukštos kokybės minkštų baldų gamyba. Daugiausia įmonė naudoja individualų požiūrį į kiekvieną klientą.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Gaujas Lukss, kavinė - pokylių salė
Gaujas Lukss, kavinė - pokylių salėKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Indāni, kaimo namas
Indāni, kaimo namasSodyba, pirtis, ūkis (biologinis žemės ūkis). Jodinėjimas žirgais, ekskursijos po ūkį. Senųjų darbo įrankių kolekcijos.
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksas
 Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksasSporto centras Sejas valsčiuje. Rankinio, mini futbolo, krepšinio ir tinklinio standartinio dydžio sporto aikštelių salė.
Visi banneri