Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Inter-Rīga, ofiso technika

Inter-Rīga, ofiso technika

Ganību dambis 25b, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67561414 - Birojs
(+371) 67513740
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiFotografavimo ir filmavimo technika, aksesuarai   Atminties kortelės   Multimedija      EOS foto kameros      Video kameros      Digitalinės video kameros   Foto objektyvai   Fotoaparatai (Canon, Lxus)   Foto krepšeliai   Fotopapīrs (Popierius)Paslaugos biurams   Kopijavimo paslaugos   Kasečių pildymas   Biuro technikos garantinis remontas   Ofiso technikos aptarnavimas   Ofiso įrangos nuoma      Projektorių nuoma      Kopijavimo aparatų nuomaOfiso įranga ir reikmenys   Laminavimo aparatai   Biuro technika, įranga ir žaliavos   Spausdintuvai      Kasetės, pildymas, pardavimas      Lazerinių spausdintuvų kasetės   Foto filmu (Skaneriai)   Multifunkciniai aparatai   Kodoskopai   Laiškų atidarytuvai   Laiškų užlipdymo aparatai   Dokumentų smulkintuvai   SHARP (Kopijavimo technika)      Digitaliniai kopijavimo aparatai   Skaneriai   Faksai   Projektoriai      Video projektoriai      Multimedia projektoriaiPrograminė įranga   Kompiuteriai   Nešiojamieji kompiuteriai ir PDA
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 56670
Parodytas paieškos rezultatuose : 857396
Žiūrėti kataloge : Fotografavimo ir filmavimo technika, aksesuarai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
latvaslini, parduotuvė
latvaslini, parduotuvėĮmonė SIA "LatvAS" yra prekės ženklo Latvaslini lininio audinio ir avies vilnos gaminio gamintoja. Latvaslini – tai prekės ženklas ir žodžių junginys, sukurtas iš įmonės pavadinimo latvas ir lini, teikiantis pirmenybę namų tekstilei iš lininio audinio. Visi Latvaslini prekės ženklo gaminiai pagaminti Latvijoje.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Vašlejas, svečių namai
Vašlejas, svečių namaiVašlejas - svečių namai Tukumsėje, kaimo kraštovaizdyje. Vieta renginiams, nakvynės, salė su židiniu, karaokė, pirtis. Vieta piknikui, tenisas.
Eglieni, svečių namai
Eglieni, svečių namaiSvečių namai Eglieni kviečia Jus praleisti laiką ir mėgautis sveiku poilsiu ištisus metus. Patogūs, jaukūs kambariai, WiFi, pirtis, karaoke, tvenkinys. Nuo Rygos - 30 minučių.
Kalumi SIA, kalvystės dirbiniai
Kalumi SIA, kalvystės dirbiniaiKalvio paslaugos, grotelės ir įrankiai židiniui, geležies jungiamosios detalės, vyriai, durų rankenos, spynos, įrankiai medienai apdirbti, vartai, prancūziški balkonėliai ir daug daugiau.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
Kļava
KļavaViena iš naujausių Klavas apraiškų yra bendradarbiavimas su žinomu vokiečių medinių durų gamintoju - firma LEBO, kuri perka Latvijoje pagamintus tiksliai obliuotus ruošinius durų rėmų gamybai.
Visi banneri