Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
RIKON AC, Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriai

RIKON AC, Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriai

Straupes iela 3, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67310975
(+371) 29159425
(+371) 67842245
(+371) 67842245
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiApšildymo įranga    Apkures iekārtu projektēšana, montāža, serviss    Šilumos siurbliai Detaliau      Šilumos siurbliai oras-vanduo Detaliau      Šilumos siurbliai oras-oras Detaliau      Gaiss-gaiss/ūdens siltumsūkņi (ar WaterBox) Detaliau      Oriniai šilumos siurbliai Detaliau      Panasonic oro šilumos siurbliai Detaliau   Šilumos siurblių įrengimas, montavimas, aptarnavimas    Oro šilumos siurblių montavimas, aptarnavimas DetaliauVentiliacija ir kondicionavimas    Oro kondicionavimas, oro vėsinimas    Oro kondicionavimas    Itāļu gaisa kondicionieri MAXA (Oro kondicionavimas)    Oro kondicionavimo sistemos ir įranga    Oro kondicionierių montavimas, aptarnavimas ir servisas    Panasonic oro kondicionieriai Detaliau   Ventiliacijos sistemų projektavimas    Vėdinimo sistemos įrengimas ir surinkimas    Ventiliacijos įrangos priežiūra ir aptarnavimas Detaliau   Ventiliacijos sistemos ir įranga    Panasonic VRF kondicionēšanas/siltumsūkņu sistēmas (Oro kondicionavimo sistemos ir įranga) Detaliau
Žemėlapis

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kombucha, restoranas
Kombucha, restoranasMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonas
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonasEVA-SAT pagrindinė veiklos sritis - aukštos kokybės mažmeninė ir didmeninė prekyba santechnikos, šildymo technologijomis.
Mucenieki, laisvalaikio namai
Mucenieki, laisvalaikio namaiPoilsio namai su pirtimi. 20 minučių kelio nuo Rygos. Poilsis prie Lielupės, valtys, žvejyba ...
Jura putni, muziejus
Jura putni, muziejusMedžio drožybos muziejuje "Jura Putni" galite pamatyti gerves - meilės, harmonijos, ištikimybės simbolį, ir amžinybę; pelėdą - išminties ir kitų paukščių simbolį. Parkas primena, kas čia gamtą myli.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Mežābeles, laisvalaikio namai
Mežābeles, laisvalaikio namaiAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Baltic Media, vertimų biuras
Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
Priedes māja, svečių namai
Priedes māja, svečių namaiViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Visi banneri