Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ģirts Ozoliņš, prisiekęs advokatas

Kareivju iela 8, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201
(+371) 29130952
(+371) 63291700
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAdvokatai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 17466
Parodytas paieškos rezultatuose : 44398
Žiūrėti kataloge : Advokatai


Beach Hotel Liepāja, viešbutis
Beach Hotel Liepāja, viešbutisKviečiame jus apsilankyti Beach Hotel Liepaja! Dviejuose aukštuose yra 23 ryškaus stiliaus kambariai! Mes esame vėjo atstumu nuo jūros, vėjas du kartus papūtė - ir jūs Rožu aikštėje!
Purgaiļi, svečių namai
Purgaiļi, svečių namaiSvečių namai Purgaile. Miegamieji, maistas, pirtis, patalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, sporto aikštelė, galima maudytis, vietos piknikams ir palapinėms.
Mālpils muiža, viešbutis
Mālpils muiža, viešbutisMālpils dvaras siūlo įvairaus dydžio sales konferencijoms, seminarams ir banketams, vestuvių šventes ar puikias šokių sales, cigarų kambarį su didele terasa, restorano salę, medžiotojų salę ir žiemos sodą.
Hotel KOLUMBS, viešbutis
Hotel KOLUMBS, viešbutisGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnografinių kostiumų siuvimas ir siuvinėjimas kolektyvams ir individualiems klientams. Tekstilės dirbiniai.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugos
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugosMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Svētku mode, siuvimo salonas
Svētku mode, siuvimo salonasŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Visi banneri