Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Valsts tiesu medicīnas ekspertīzes centrs, Tukuma starprajonu nodaļa

Pauzera iela 3, Tukums, Tukuma novads, Latvija
(+371) 63124163
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiTeisių apsauga

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5396
Parodytas paieškos rezultatuose : 25932
Žiūrėti kataloge : Teisių apsauga


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Aļņi, svečių namai
Aļņi, svečių namaiSvečių namai Aļņi - stilingas pastatas su senoviniu šiaudiniu stogu ir sienomis iš riedulių. Svečių namų patalpos išsiskiria savo interjeru, mediniais baldais ir nepakartojamais meno dirbiniais, sukurtais dizainerių.
Kliģi, poilsio kompleksas
Kliģi, poilsio kompleksasVieta banketams, seminarams, baliams ir sporto žaidimams; nakvynė naujame rąstiniame pastate arba įrengtuose svečių namų numeriuose;
Žuvine, žuvies restoranas
Žuvine, žuvies restoranasŽuvinė - tik vienintelis specializuotas jūros gėrybių restoranas Palangoje, geras prasiblaškymas Basanavičiaus gatvėje,šviežiai paruošti patiekalai iš žuvies.
Zāģeri, svečių namai
Zāģeri, svečių namaiBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Skangaļu muiža, svečių namai
Skangaļu muiža, svečių namaiSkangalių dvaras yra gražioje vietoje Vidžemės viduryje tarp dviejų miestų – istorinio ir populiaraus turizmo miesto – Cėsių ir Valmieros. Rauna, liaudyje vadinama mažąja Šveicarija – yra už 9 km. Atvykę pas mus pamatysite gamtos objektus – tokius kaip Raunos Staburagas, Didysis pragaras, Līču-Langi skardžiai
Nabīte, kempingai
Nabīte, kempingaiVaizdinga vieta, ant Lielā Naba ežero kranto, svečių namai, pirtis, 28 stovyklavietės. Vandens dviračių ir valčių nuoma, sporto ir vaikų žaidimų aikštelės. Lauko kavinė ir estrada..
Jura putni, muziejus
Jura putni, muziejusMedžio drožybos muziejuje "Jura Putni" galite pamatyti gerves - meilės, harmonijos, ištikimybės simbolį, ir amžinybę; pelėdą - išminties ir kitų paukščių simbolį. Parkas primena, kas čia gamtą myli.
Visi banneri