Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Jersikas pagasta padome

Upenieki, Jersikas pagasts, Līvānu novads, Latvija
(+371) 65346340
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSavivaldybės

Lidums SIA, medžio apdirbimas
Lidums SIA, medžio apdirbimasPerdirbame kaip apvalią medieną, taip ir pirktą medieną. Daugiausiai naudojime vietos pušį.
Kalēji, laisvalaikio namai
Kalēji, laisvalaikio namaiSvečių namai, pirtis, kempingas Mazirbe. Jūra ir paplūdimys be grūsčių. Nuostabus poilsis gamtoje.
Mīts, akmens apdirbimas
Mīts, akmens apdirbimasBendrija MITS gamina 15 rūšių ir 8 spalvų betonines grindinio trinkeles, kelių ir šaligatvių bordiūrus, betoninius laiptus.
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centras
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centrasPatalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, viešbutis, pirtis, džakuzi, aktyvus poilsis, vasaros stovyklos vaikams...
Albatross SPA
Albatross SPAPoilsio komplekse Albatross SPA yra 25m baseinas su trimis takais, kurio vandens temperatūra 28°C, baseino gylis sekliame gale 1 metras, viduryje - 1,5 metro, giliausiame gale 2 metrai, 7 m. vaikų baseinas, kurio vandens temperatūra 32°C, vidutinis gylis 0,5 metro, sauna ir garinė pirtis
Atlas Motors, autosalonas - autoservisas
Atlas Motors, autosalonas - autoservisasAtlas Motors. Autoservisas. Padangų servisas. Nepriklausomi amerikietiškų automobilių specialistai.
Sonāte, svečių namai
Sonāte, svečių namaiSvečių Namai Sonate yra įsikūrę vaizdingoje vietoje, šalia pilies Stamerienas. Nakvynė, SPA, baseinas, patalpos banketams ir konferencijoms.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Kristus Karaļa kalns, kalnas
Kristus Karaļa kalns, kalnasAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Hotel Tigra, viešbutis
Hotel Tigra, viešbutisViešbutis Hotel Tigra jūsų lauks ant Cesis ribos, kad Jums pasiūlytų pailsėti po darbo dienos. Specialiu metu galėsite mėgautis poilsio centru, kuriame yra pirtis, pokylių salė.
Visi banneri