Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Volts-1, SIA, veikals

Dzirnavu iela 43, Ventspils, Latvija
(+371) 63628296
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiElektronikos prietaisai, jų komponentai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7147
Parodytas paieškos rezultatuose : 22315
Žiūrėti kataloge : Elektronikos prietaisai, jų komponentai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Būvcentrs, prekyba statybinėmis medžiagomis
Būvcentrs, prekyba statybinėmis medžiagomisInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Everte, SIA, tvarkymo darbai
Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
Kristīne Boļšedvorova, menininkė
Kristīne Boļšedvorova, menininkėMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugos
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugosZebra Cargo, konsultacijos, logistika, pervežimas ir daiktų pakavimas, sandėliavimo paslaugos, transportavimas ir meno dirbinių draudimas.
Līgatne, Reabilitacijos centras
Līgatne, Reabilitacijos centrasR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimas
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimasNORDE METALS, įmonės veiklos pobūdis - metalo gaminių gamyba iš juodojo metalo, taip pat iš nerūdijančio plieno. Vartai, laiptai, balkonai.
PTC, SIA, įpakavimas
PTC, SIA, įpakavimasPTC SIA 5000 prekyba įvairių rūšių pakavimo medžiagomis, pagalbinėmis medžiagomis, įranga, galimybė gauti medžiagas bet kokiais kiekiais.
Visi banneri