Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

L.V.V., SIA, salonas

Talsu iela 39, Ventspils, Latvija
(+371) 63665245
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBaldai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9561
Parodytas paieškos rezultatuose : 44467
Žiūrėti kataloge : Baldai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmenskaldys Modris Bērziņš siūlo židinių elementus, meno dirbinius - skulptūras. Gamina paminklus iš granito, bortelius. Dizaino elementai sodui.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
INETA LESĪTE, stilistas
INETA LESĪTE, stilistasLAK visažisto amato meistras, stilistė Ineta Lesitė. Konsultacijos, drabužių ir aksesuarų parduotuvė, makiažas, mokymai.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, Prekyba radio sistemomis naminiams gyvūnams. Parneriai ir ASV kompanija PetSafe. PetSafe gamybos ir prekybos radio bei elektriniais prietaisais, kad pagerinti žmonių ir naminių gyvūnų santykius, lyderis.
Vuolake Hotelli, viešbutis
Vuolake Hotelli, viešbutisVuolake - jaukus viešbutis skirtas visai šeimai, įsikūręs vos 15 minučių kelio automobiliu nuo Jyväskylä. Viešbutyje yra 26 kambariai, patalpos konferencijoms, banketams, šventėms. Sauna.
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
Albatross SPA
Albatross SPAPoilsio komplekse Albatross SPA yra 25m baseinas su trimis takais, kurio vandens temperatūra 28°C, baseino gylis sekliame gale 1 metras, viduryje - 1,5 metro, giliausiame gale 2 metrai, 7 m. vaikų baseinas, kurio vandens temperatūra 32°C, vidutinis gylis 0,5 metro, sauna ir garinė pirtis
Līcīši, poilsio kompleksas
Līcīši, poilsio kompleksasDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Visi banneri