Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Solvita, veikals

Kuldīgas iela 24, Ventspils, Latvija
(+371) 26511783
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDrabužiai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4927
Parodytas paieškos rezultatuose : 40418
Žiūrėti kataloge : Drabužiai


Ērgļi, kempingai
Ērgļi, kempingaiStovyklavietė Ergli yra gražioje vietoje 12km atstumu nuo Liepojos. Esate kviečiami atsipalaiduoti sutvarkytame kraštovaizdyje, ten šalia yra jūra su nuostabiu Bernatu paplūdimiu ir pušynu.
Bel-Doors, Durys ir baldai
Bel-Doors, Durys ir baldaiFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Lielkaibēni, svečių namai
Lielkaibēni, svečių namaiDvi salės su židiniais, nakvynė (30 lovų). Vakarėliai iki 70 žmonių, maitinimo paslaugos, vaišių stalo serviravimas.
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Iešnalė, kaimo namas
Iešnalė, kaimo namasŠiuolaikinė sodyba- "Iešnalė" Žemaitijos nacionaliniame parke, prie Iešmalis ežero. Kambariai su patogumais, banketų salė, pirtis.
Muižnieki, kempingai
Muižnieki, kempingaiMuižnieki, kempingas prie Usmas ežero. Svečių namai, pirtis, vietos palapinėms. Poilsis gamtoje, žvejyba, valčių ir katerių nuoma.
Jaunpils pils, viduramžių pilis
Jaunpils pils, viduramžių pilisJaunpils pilis yra viena iš nedaugelio viduramžių pilių, puikiai išlaikė savo pirminę išvaizdą.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Intema, SIA
Intema, SIAPagrindinė įmonės veikla yra ortopedinių spyruoklių ir spyruoklinių čiužinių gamyba iš maksimaliai natūralių žaliavų bei aukštos kokybės minkštų baldų gamyba. Daugiausia įmonė naudoja individualų požiūrį į kiekvieną klientą.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Visi banneri