Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Epa 2000

Ezerkrasti, Salas pagasts, Jēkabpils novads, Latvija, LV-2105
(+371) 29470538
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiTurizmo agentūros

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6020
Parodytas paieškos rezultatuose : 33415
Žiūrėti kataloge : Turizmo agentūros


Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaNauji ir naudoti traktoriai iš Japonijos. Priekabos, plūgai, akėčios, traktorių techninė priežiūra ir garantinis remontas MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJei norite įrengti vėliavos stiebą prie savo privataus namo ar įmonės, jei reikia įmonės ar kitų vėliavų, tuomet K-MASTI.LV yra tinkama vieta gauti tai, ko norite! Vėliavos ir stiebai – mūsų reikalas!
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
Deko Alianse, gėlių salonas
Deko Alianse, gėlių salonasSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Ryga 14, vasario mėn. Dirbame iki 20:00 val. Siūlome gėlių pristatymą - 67282841www.dekoziedi.lv
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentai
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentai Poilsio namai su nuostabiu šiltu baseinu ir aromatinga malkomis kūrenamą pirtį. Esame įsikūrę Šiaurės Kuržemėje, Dundagoje, 150 km nuo Rygos, privačioje teritorijoje. Dundago pilis ir parkas nuo mūsų vos 800 m, iki jūros 22 km, iki Baložezero 5 km, kitapus gatvės yra Egzotinių gyvūnų parkas, šalia Liepniekvalkos urvai ir kt. c. gamtos vaizdai. Siūlome apartamentus su virtuvės zona. Yra sauna ir baseinas.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS yra įgaliota SIEMENS gamintojo servisas. Atliekame mobiliųjų telefonų SIEMENS garantinį ir pogarantinį remontą. Taisome Nokia, Samsung, SonyEricsson, Siemens, ir tt
Mežotnes pils, pilis
Mežotnes pils, pilisMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų pardavimas, stogų ir sienų gamyba, gamyba iš plonasluoksnio plieno. Daugiau nei 2000 pavadinimų, kurie yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, naudojant pažangiausias technologijas. Progresyvios stogų technologijos.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIA„Ivonna Ltd.“ atlieka stalų klojimą aplink Rygą. Mes siūlome patiekalus kiekvienam skoniui už labai draugiškas kainas. Atneša šiltus patiekalus iki 50 asmenų. Indų nuoma nemokama.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaKaimo verpalai iš Latvijoje išaugintų avių. Vilnos apdirbimas nuo skalbimo iki gatavų verpalų. Perkame, keičiame neskalbtą vilną.
Visi banneri