Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Vidzemes priekšpilsētas karate klubs

Rīga, Latvija
(+371) 29120571
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSporto klubai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5479
Parodytas paieškos rezultatuose : 29333
Žiūrėti kataloge : Sporto klubai


Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
LD apartamenti
LD apartamentiPrašom apsilankyt pas mus
LEGALIA, juridinis biuras
LEGALIA, juridinis biurasJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Papes Čakstes, svečių namai
Papes Čakstes, svečių namaiTurizmo bazė "Papes Cakstes" yra vienoje iš vaizdingiausių ir ramiausių ornitologinio Latvijos rezervato vietoje iš abiejų pusių,
Rancho Randevu, poilsio kompleksas
Rancho Randevu, poilsio kompleksas„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentai
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentai Poilsio namai su nuostabiu šiltu baseinu ir aromatinga malkomis kūrenamą pirtį. Esame įsikūrę Šiaurės Kuržemėje, Dundagoje, 150 km nuo Rygos, privačioje teritorijoje. Dundago pilis ir parkas nuo mūsų vos 800 m, iki jūros 22 km, iki Baložezero 5 km, kitapus gatvės yra Egzotinių gyvūnų parkas, šalia Liepniekvalkos urvai ir kt. c. gamtos vaizdai. Siūlome apartamentus su virtuvės zona. Yra sauna ir baseinas.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugos
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugosMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Vila VAKARĖ , svečių namai
Vila VAKARĖ , svečių namaiVila VAKARĖ šeimyninis viešbutis Palangoje, įsikūręs ramioje žaliojoje zonoje, šalia miesto stadiono. Pėsčiomis iki jūros ar centro - 15 min.
Visi banneri