Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

MC sports

Krišjāņa Barona iela 41/43, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67278997
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSporto klubai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6647
Parodytas paieškos rezultatuose : 31237
Žiūrėti kataloge : Sporto klubai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biuras
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biurasPagrindinė įmonės veiklos kryptis yra automobilių apklijavimas . Mes dirbame su 3M ir MACTAC klijuojama plėvele ir pagalbinėmis medžiagomis. Kiekvienai transporto priemonei rasime tinkamos kokybės klijavimo plėvelę.
Anemones, glamping
Anemones, glampingGlamping Anemones yra nauja poilsio vieta Pliencieme 900m nuo jūros. Glamping yra pušimis apaugusioje, žalioje, žydinčioje vietoje. Netoliese: pasivaikščiojimo takai su mėlynėmis, bruknėmis ir grybais. Glampinge įrengta virtuvės zona, kurioje rasite šaldytuvą, indus, indukcinę viryklę, mikrobangų krosnelę, kavos aparatą. Kabinoje yra dušas, tualetas, oro šilumos siurblys (temperatūra gali būti vėsinama arba šildoma), granulinis židinys.
Lejasmalas, poilsio kompleksas
Lejasmalas, poilsio kompleksasSavaitgalio namas ir pirtis ant Lėja ežero kranto. Romantiška vieta poilsiui negyvenamoje saloje. Salės seminarams ir banketams. Vietos palapinėms ir piknikui.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centras
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centrasPatalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, viešbutis, pirtis, džakuzi, aktyvus poilsis, vasaros stovyklos vaikams...
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlėjas projekti teikia sodininkystės ir apželdinimo paslugas. "Nuo projekto iki žydinčio sodo".
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaEKO ROOF - tai daugelio metų patirtis. Dengiame stogus visose Europos Sąjungos šalyse, nepriklausomai nuo kliento buvimo vietos, pačių medžiagomis ar kliento medžiagomis.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Turies!, įmonių steigimas
Turies!, įmonių steigimasMobilūs atrakcionai Jūsų renginiui – virvių trasa, vertikalaus laipiojimo trasos, didelio formato stalo futbolo versija. Taip pat siūlėme mobilias scenas ir kitas konstrukcijas. Renginio formatas: vieši ir įmonių renginiai, parodos, reklaminiai renginiai.
Visi banneri