Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Gaiziņš, Madonas rajona invalīdu sporta klubs

Saules iela 18b, Madona, Madonas novads, Latvija, LV-4801
(+371) 64822041
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSporto klubai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7632
Parodytas paieškos rezultatuose : 30177
Žiūrėti kataloge : Sporto klubai


ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugos
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugosZebra Cargo, konsultacijos, logistika, pervežimas ir daiktų pakavimas, sandėliavimo paslaugos, transportavimas ir meno dirbinių draudimas.
Kameja, užuolaidų salonas
Kameja, užuolaidų salonasUžuolaidų salonas Kamėja. Užuolaidos, modeliavimas ir siuvimas. Stropai užuolaidoms. Audiniai, siuvimo reikmenys. Namų tekstilė. Prekyba. Drabužių modeliavimas ir siuvimas. Žaliuzės.
Photon L Baltic, apšvietimo technika
Photon L Baltic, apšvietimo technikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Svētku pils, svečių namai
Svētku pils, svečių namaiViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centras
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centrasPatalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, viešbutis, pirtis, džakuzi, aktyvus poilsis, vasaros stovyklos vaikams...
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Lantus, kaimo namas
Lantus, kaimo namasLantus, viekiemis Vidzemėje. Jaukūs numeriai, salės su židiniais, stalų dengimas, sporto aikštelės, tvenkinys, miškas, medinis kubilas su krosnele
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktyvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Waldmeisteri, svečių namai
Waldmeisteri, svečių namaiJūsų laukia jauki salė su baru, pirtimi ir 11 kambarių su visais patogumais. Būkite su mumis ir mėgaukitės gražia gamta!
Visi banneri