Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Latvijas loto AS, Madonas nodaļa

Saieta laukums 4, Madona, Madonas novads, Latvija, LV-4801
(+371) 64825642
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiLoterijos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5582
Parodytas paieškos rezultatuose : 24684
Žiūrėti kataloge : Loterijos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Izbushka, viesu nams, pirtis
Izbushka, viesu nams, pirtisPuiki pirtis, mūsų svečiai gali gerai pasikaitinti, iš širdies pasiperti. Po pirties galima paplaukioti baseine. Salė su židiniu.
URALA, svečių namai
URALA, svečių namaiTikra rusiška pirtis. Patalpos iškilmėms 100 žmonių. Didelė terasa su šildomomu kubilu. Esame visai netoli nuo Rygos.
Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimas
Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimasKokaudzētavas Baltezers - veisimas, auginimas ir prekyba dekoratyviniais augalais, plačiausias augalų asortimentas Latvijoje. 500 pavadinimų augalai.
HBH Juozo alus , poilsio centras
HBH Juozo alus  , poilsio centrasJūsų paslaugoms salės tiek mažoms, tiek didelėms grupėms. Įsimylėjėlių poroms ir šeimoms, pažymėtinų, istorinių datų šventimas.
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centras
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centrasPatalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, viešbutis, pirtis, džakuzi, aktyvus poilsis, vasaros stovyklos vaikams...
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Pirts Asni, pirtis
Pirts Asni, pirtisPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Bramaņi, iškilmių namai
Bramaņi, iškilmių namaiSvečių namai, pirtis, puiki vieta pobūviams iki 30 žmonių. Apgyvendinimas, aktyvus poilsis. Atostogos kaime.
Visi banneri