Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Skangaļu muiža, svečių namai

Skangaļu muiža, svečių namai

Skangaļu muiža 1, Liepas pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4128
(+371) 25300030
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai

Skangalių dvaras yra gražioje vietoje Vidžemės centre, Liepojoje, tarp dviejų miestų – istorinių ir turistų pamėgtų miestų – Cėsių ir Valmieros. Apie 11 km toliau yra Rauna, liaudyje vadinama mažąja Šveicarija. Atvykę pas mus galite pamatyti gamtos objektus - Mazo arba Lielo ellīti, Līču-Langgi skardžius ir Sietiņiezi bei Grīviņiezi pėsčiųjų take, taip pat Kazu Gravu. Taip pat netoliese yra Rauno Staburagas, Erelio skardžiai ir Vaivės Dzirnavas. Taip pat galite leistis į ekskursiją į šalia esantį Eduardo Veidenbaumo memorialinį muziejų „Kaláči“ ir Duonos namus. Atsigaivinti galėsite šalia esančiame Startu ežere. Pakeliui į dvarą galima sustoti ir apžiūrėti aukščiausią Baltijos šalyse geležinkelio tiltą per Raunos upę.

Nuo 1843 m. dvaras priklauso baltų vokiečių didikų Knirimų giminei. Voldemars von Knirim 1849 - 1935 (profesorius, agronomijos mokslų daktaras) kaimo dvarą su ūkiu, žeme naudojo savo reikmėms kaip vasaros rezidenciją. Švedijos ministras pirmininkas Olofas Palme (V. Knīrim anūkas) 1927 – 1986 m. vaikystės vasaras praleido savo senelio Skangalių dvare iki 1935 m., apie kurį savo knygoje „Vasara Skangaliuose“ aprašė Olofo sesuo Katrīna Palme.

2023 metų pradžioje dvaro pastatai ir teritorija perduoti Latvijos vaikų paramos fondui, kuris su šiluma ir rūpesčiu rūpinsis tolimesne jo plėtra ir gerinimu. Dvaro teritorijoje įkurti svečių namai, erdvus kempingas, taip pat konferencijų salė, seminarų salės. Vasaros sezono metu svečiai turėtų atsižvelgti į tai, kad teritorijoje vyksta įvairaus pobūdžio vaikų stovyklos, tačiau atsižvelgiant į dvaro teritorijos platybes ir galimybes, stovyklų vykdymas nedaro įtakos svečių poilsiui ir malonumui. gamta. Atsižvelgiant į tai, kad Latvijos vaikų rėmimo fondas yra ne pelno siekianti visuomeninės naudos organizacija, visos pajamos iš dvaro pastatų ar teritorijų naudojimo bus nukreiptos vaikų stovyklų ir treniruočių vietų gerinimui.

Jaukioje dvaro valgykloje galėsite pasimėgauti įgudusių šefų paruoštais valgiais. Valgių metu siūlome namuose užaugintas sezonines daržoves, vaisius, uogas.

Buvusiame Skangalų dvaro svirno pastate įrengta ekspozicija, kurioje per gido pasakojimą ir ekskursijos po dvaro kompleksą metu sužinosite apie dvaro istoriją, dabartį ir ateities planus.

Nemokamas wiFi interneto ryšys

Nemokamas internetas veikia visuose pastatuose, tačiau jo kokybė priklauso nuo jūsų kambario vietos.

Nemokama automobilių stovėjimo aikštelė. Teritorijoje yra kelios automobilių stovėjimo aikštelės, kuriose galėsite pasistatyti automobilį. Stovyklų reikmėms autobusai gali patogiai įvažiuoti į kiemą dalyviams išlaipinti/pasiimti.

Kavos aparatas. Valgomajame yra bet kuriuo metu klientams prieinamas kavos aparatas ir viskas, ko reikia arbatai gaminti.

Žaidimų aikštelė. Teritorijoje yra sūpynės, čiuožykla, vaikų namelis, lynų takas, tinklinio aikštelė, Geocaching trasa ir kt. pramogų galimybės vaikams.

Pirtis. Pirtį kaitiname pagal užsakymą. Šalia tvenkinys, laužavietė su kaladėlėmis ir grilis

Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDvarai Detaliau   Poilsio centrai ir bazės    Apgyvendinimas       Dviviečiai kambariai       Triviečiai kambariai       Keturviečiai kambariai    Apartamentai Konferencijų ir seminarų salės Pirtys, Saunos
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 15203
Parodytas paieškos rezultatuose : 220978


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vuolake Hotelli, viešbutis
Vuolake Hotelli, viešbutisVuolake - jaukus viešbutis skirtas visai šeimai, įsikūręs vos 15 minučių kelio automobiliu nuo Jyväskylä. Viešbutyje yra 26 kambariai, patalpos konferencijoms, banketams, šventėms. Sauna.
Mežvidi, svečių namai
Mežvidi, svečių namaiMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Lobes krogs, svečių namai
Lobes krogs, svečių namaiLOBES smuklė. Kavinė - iki 50 žmonių, pokylių salė iki 150 žmonių, numeriai, pirtis - iki 20 žmonių.
Svētku mode, siuvimo salonas
Svētku mode, siuvimo salonasŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Žuvine, žuvies restoranas
Žuvine, žuvies restoranasŽuvinė - tik vienintelis specializuotas jūros gėrybių restoranas Palangoje, geras prasiblaškymas Basanavičiaus gatvėje,šviežiai paruošti patiekalai iš žuvies.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Rūķīši, svečių namai
Rūķīši, svečių namaiRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic yra didelės Trutzi grupės dalis – mažmeninės ir didmeninės prekybos metalu įmonė, siūlanti platų metalo gaminių asortimentą, įskaitant metalinius vamzdžius, metalo lakštus, metalo konstrukcijas, plienines sijas, profilius, jungiamąsias detales, kampus, stulpus, 3D plokščių tvoras. ir tvoros.
Visi banneri