Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Pludmales akvaparks

Pludmales akvaparks

Medņu iela 19, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 26429684
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVandens pramogų parkaiAktyvus poilsis
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 11112
Parodytas paieškos rezultatuose : 74554
Žiūrėti kataloge : Vandens pramogų parkai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
Juku dzirnavas, poilsio kompleksas
Juku dzirnavas, poilsio kompleksasJuku Dzirnavas – tai gražus 85 hektarų plotas ramios gamtos su įvairiomis pramogomis ir gausiu nakvynės pasirinkimu poroms, šeimoms ir grupėms.
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimas
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimasSietiņš GO. Kraštovaizdžio projektavimas, sodinimas, apželdinimas.
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimas
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimasNORDE METALS, įmonės veiklos pobūdis - metalo gaminių gamyba iš juodojo metalo, taip pat iš nerūdijančio plieno. Vartai, laiptai, balkonai.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Rojas rodes, laisvalaikio namai
Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMeno dirbtuvės "Antika. Tapyba, piešiniai tušu, interjero dizainas, patalpų dekoras. Baldų restauravimas. Meno studija.
Ezernieki, svečių namai
Ezernieki, svečių namaiEzernieki - vieta, kurioje galėsite pailsėti ne tik draugų kompanijoje, bet ir mažame šeimos rate, galimybė apgyvendinti nuo 20 iki 60 žmonių grupes.
Iešnalė, kaimo namas
Iešnalė, kaimo namasŠiuolaikinė sodyba- "Iešnalė" Žemaitijos nacionaliniame parke, prie Iešmalis ežero. Kambariai su patogumais, banketų salė, pirtis.
Visi banneri