Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Polaris, knygynas

Polaris, knygynas

TC Domina Shoping, Ieriķu iela 3, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 20017488
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKnygos, knygynai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8198
Parodytas paieškos rezultatuose : 103332
Žiūrėti kataloge : Knygos, knygynai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Ārijas stādaudzētava, medelynas
Ārijas stādaudzētava, medelynasĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramikė Dace Grinberga dirba su spalvotų akmenų masėmis, moliu ir porcelianu. Modernus daiktų interjeras. Paprastos ažūrinės formos su kitokia faktūra.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJau daugiau nei 10 metų savo klientams siūlome kokybišką, galingą, profesionalią malkų ruošimo, statybos ir apželdinimo darbų įrangą, pagamintą pagal Lumag GmbH kokybės standartus.
Sīpoli, svečių namai
Sīpoli, svečių namaiSvečių namai Sīpoli yra 1km nuo jūros. Gražus sodas, pirtis, svečių namai, pokylių salė, vietos iškylai.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB gamina gaminius iš stiklo. Lauko baseinų, valčių, kanojų ir gelbėjimo plaustų gamyba, modelių ir formų gamyba betono liejiniams.
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranas
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranasAZERBAIDŽANO restorane Jūsų laukia skanus maistas, romantiška Rytų atmosfera ir, žinoma, puikūs azerbaidžanietiški ritmai. Siūlome daugiau nei 120 puikių azerbaidžanietiško skonio patiekalų, bei stalo serviravimą pagal Jūsų pageidavimus ir šventę!
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Visi banneri