Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Odoni IU, veikals

Lubānas iela 78a, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67138573
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAtsarginės automobilių dalys, pardavimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8408
Parodytas paieškos rezultatuose : 33091
Žiūrėti kataloge : Atsarginės automobilių dalys, pardavimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAĮmonė užsiima lengvųjų automobilių, mikroautobusų ir mažų sunkvežimių nuoma ir prekyba. Jūsų patogumui siūlome šiuos automobilius: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMiolans, SEIFAI atsparūs ugniai, ŠARVUOTI seifai, seifai su laiko užlaikymu. Metalinės DURYS - gamyba, montavimas, aptarnavimas.
Pagalmiņi, kaimo namas
Pagalmiņi, kaimo namasNakvynė 15 žmonių, virtuvė su įranga, pirtis, dušas. Namas su židiniu piknikui, valčių nuoma, dviračių nuoma. Siūlome kaimiškus produktus: daržovės, pieno produktus, juoduosius serbentus, grybus.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
Vīteri, svečių namai
Vīteri, svečių namaiSavaitgalio poilsis prie Adamovas ežero. Tai tikra, kaimiška pirtis. Netoli slidinėjimo trasos Sarkankalns su liftais. Ekskursijos pas vietinius amatininkus.
HBH Juozo alus , poilsio centras
HBH Juozo alus  , poilsio centrasJūsų paslaugoms salės tiek mažoms, tiek didelėms grupėms. Įsimylėjėlių poroms ir šeimoms, pažymėtinų, istorinių datų šventimas.
Visi banneri