Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ridneks, SIA

Austrumu iela 20, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 65067477
(+371) 65067477
 
VisiPasiūlymaiVideo
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAutomobilių padangos, padangų pardavimasAutoservisai, Remontas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8728
Parodytas paieškos rezultatuose : 65758
Žiūrėti kataloge : Automobilių padangos, padangų pardavimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaKeramika. Senovės keramikos technologija, kur išmintis, kukli elegancija ir praktiškumas yra aukšto meistriškumo pagrindas.
Granda, staliaus darbai
Granda, staliaus darbaiFirma Granda, dailidžių dirbiniai. Laiptų gamyba ir montavimas, baldų gamyba, alaus statinės iš ąžuolo, pirties kubilai ir kurenami kubilai, mediniai kubilai.
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
BriedīšKrogs, užeiga
BriedīšKrogs, užeigaĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
MS Real, SIA
MS Real, SIAĮmonė profesionaliai užsiima biologinio valymo įrenginių privatiems namams parinkimu, pardavimu ir montavimu. Pas mus galite įsigyti biologinį valymo įrenginį, taip pat užsisakyti visos sistemos pristatymą ir montavimą.
Purgaiļi, svečių namai
Purgaiļi, svečių namaiSvečių namai Purgaile. Miegamieji, maistas, pirtis, patalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, sporto aikštelė, galima maudytis, vietos piknikams ir palapinėms.
Visi banneri