Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

GČT serviss

Gobas, 4, Baldone, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 67932490
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKrovinių vežimas kelių transportuKrovinių pervežimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8748
Parodytas paieškos rezultatuose : 54307
Žiūrėti kataloge : Krovinių vežimas kelių transportu


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Rīgas Logi, durys ir langai
Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Jaunzemi, apžvalgos ūkis
Jaunzemi, apžvalgos ūkisLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Dimzas, medelynas
Dimzas, medelynasDimzas siūlo klientams platų asortimentą dekoratyvinių augalų sodinukų. Floristikos medžiagos. Parengiame ir įgyvendiname apželdinimo projektus.
Skultes muiža, svečių namai
Skultes muiža, svečių namaiSkultes dvaras - ideali vieta kolektyviniams renginiams: svečių kambarys, sauna, baseinas, židinys, poilsio kambarys, terasa, dviviečiai kambariai.
BriedīšKrogs, užeiga
BriedīšKrogs, užeigaĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
Energetikas, sveikatos ir poilsio centras
Energetikas, sveikatos ir poilsio centrasEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Credo, auto mokykla
Credo, auto mokyklaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
Visi banneri