Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Bars

Februāra iela 18, Daugavpils, Latvija, LV-5403
(+371) 65425074
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKrovinių vežimas kelių transportuKrovinių pervežimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6260
Parodytas paieškos rezultatuose : 65755
Žiūrėti kataloge : Krovinių vežimas kelių transportu


Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataOdontologijos centras Svenata. Aukštos kvalifikacijos specialistai, moderniausia stomatologijos įranga gydyti ir užkirsti kelią žandikaulio ir burnos ertmės ligoms.
Ērgļi, kempingai
Ērgļi, kempingaiStovyklavietė Ergli yra gražioje vietoje 12km atstumu nuo Liepojos. Esate kviečiami atsipalaiduoti sutvarkytame kraštovaizdyje, ten šalia yra jūra su nuostabiu Bernatu paplūdimiu ir pušynu.
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Dienliliju Dārzs, parkas
Dienliliju Dārzs, parkasSodas užsiima atsparių šalčiui lelijų selekcija, auginimu ir pardavimu.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Jaunogres nams, laisvalaikio namai
Jaunogres nams, laisvalaikio namaiPatalpos renginiams, poilsiui, seminarams - salė su židiniu 36 asmenims. Pirtis, šiltas baseinas su tėkme ir filtruotas vanduo. Teniso kortai. Specialus pasiūlymas dviems - 30 Ls (darbo dienomis). 35 km nuo Rygos.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonas
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonasEVA-SAT pagrindinė veiklos sritis - aukštos kokybės mažmeninė ir didmeninė prekyba santechnikos, šildymo technologijomis.
Visi banneri