Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rīgas 7. internātskola

Graudu iela 21, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67622228
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPagrindinis mokslas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 13142
Parodytas paieškos rezultatuose : 26348
Žiūrėti kataloge : Pagrindinis mokslas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinarijos klinika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinarijos klinikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Sanders, svečių namai
Sanders, svečių namaiSvečių namai Sanders. Nakvynė, pirtis, relaksacijai - medinis kubilas su ozonu, galimybė išsinuomoti dviratį, šalia svečių namų yra parduotuvė - kavinė.
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
Jost Residence, laisvalaikio namai
Jost Residence, laisvalaikio namaiLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataOdontologijos centras Svenata. Aukštos kvalifikacijos specialistai, moderniausia stomatologijos įranga gydyti ir užkirsti kelią žandikaulio ir burnos ertmės ligoms.
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
Visi banneri