Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Riebiņu vidusskola

Liepu iela 21, Riebiņi, Riebiņu pagasts, Preiļu novads, Latvija, LV-5326
(+371) 65323684
(+371) 65322631
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPagrindinis mokslas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8451
Parodytas paieškos rezultatuose : 27398
Žiūrėti kataloge : Pagrindinis mokslas


VI&P, metalo apdirbimas
VI&P, metalo apdirbimasMes siūlome miltelinio dažymo paslaugas. Padengimas nuo mažų varžtų iki didelių detalių, individualių namų, dizaino projektai.
Sers, karnavalinių kostiumų nuoma
Sers, karnavalinių kostiumų nuomaPlačiam pasirinkimui siūlome karnavalinius kostiumus vaikams ir suaugusiems (apdarai, kostiumai, kaukės, atributai kostiumams, perukai).
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS yra įgaliota SIEMENS gamintojo servisas. Atliekame mobiliųjų telefonų SIEMENS garantinį ir pogarantinį remontą. Taisome Nokia, Samsung, SonyEricsson, Siemens, ir tt
Lantus, kaimo namas
Lantus, kaimo namasLantus, viekiemis Vidzemėje. Jaukūs numeriai, salės su židiniais, stalų dengimas, sporto aikštelės, tvenkinys, miškas, medinis kubilas su krosnele
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Juku dzirnavas, poilsio kompleksas
Juku dzirnavas, poilsio kompleksasJuku Dzirnavas – tai gražus 85 hektarų plotas ramios gamtos su įvairiomis pramogomis ir gausiu nakvynės pasirinkimu poroms, šeimoms ir grupėms.
Mucenieki, laisvalaikio namai
Mucenieki, laisvalaikio namaiPoilsio namai su pirtimi. 20 minučių kelio nuo Rygos. Poilsis prie Lielupės, valtys, žvejyba ...
Poligons DK, dažasvydis
Poligons DK, dažasvydisDK dažasvydžio poligonas, ypatingoje aplinkoje, buvusioje karinėje bazėje su papildomais statiniais.
Vidzemes logi, durys ir langai
Vidzemes logi, durys ir langaiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Rancho Randevu, poilsio kompleksas
Rancho Randevu, poilsio kompleksas„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Visi banneri