Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Evaņģēliskā Traktāta un Bībeles biedrība

Kastrānes iela 1k.2213, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 67516507
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiReliginiai centrai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6097
Parodytas paieškos rezultatuose : 26349
Žiūrėti kataloge : Religiniai centrai


Bel-Doors, Durys ir baldai
Bel-Doors, Durys ir baldaiFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Annas, iškilmių namai
Annas, iškilmių namaiAnnas. Iš natūralių medžiagų sukurtas malonus interjeras suteiks Jums galimybę praleisti laiką jaukioje atmosferoje naujame pastate iš rąstų su terasa ir pasikaitinti garo pirtyje, kuri kurenama malkomis.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Ungurmuiža, svečių namai
Ungurmuiža, svečių namaiUngurmuiža – tai darnus XVIII amžiaus medinių pastatų ansamblis, apsuptas milžiniškų ąžuolų, užimantis svarbią vietą tarp Latvijos kultūros paminklų paveldo. Jį 1732 m. pastatė baronas fon Kampenhauzenas kaip savo šeimos namus, o šiandien Latvijoje nėra išlikę panašių barokinių medinių pastatų, kurių interjerai taip gausiai dekoruoti freskomis. Tinka šiuolaikiniams patogumui, bus sukurta Jūsų laisvalaikiui, šventėms, seminarams. Pasimėgauti ypatinga dvaro atmosfera galėsite pasivaikščiodami po parką po milžiniškais ąžuolais ar gerdami arbatą nuostabiame arbatos paviljone.
Restorer, SIA
Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
Burtnieki, svečių namai
Burtnieki, svečių namaiViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
VI&P, metalo apdirbimas
VI&P, metalo apdirbimasMes siūlome miltelinio dažymo paslaugas. Padengimas nuo mažų varžtų iki didelių detalių, individualių namų, dizaino projektai.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Dubultmuiža, svečių namai
Dubultmuiža, svečių namaiSvečių namai Dubultmuiža siūlo: pokylių salę (40 asm.), pirtį, baseiną, kubilą, 8 kambarius nakvynei. Mes įsikūręs Rygos teritorijoje.
Visi banneri