Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Medus veikals, parduotuvė
Medus veikals, parduotuvėSiūlo: Daugiau nei 30 rūšių medų, surinktą iš Latvijos bitynų, maisto papildus, bičių vašką, 100% bičių vaško žvakes, bičių produktus (žiedadulkes, bičių duoną, bičių pienelį, bičių pikį).
ID Rugāji, staliaus darbai
ID Rugāji, staliaus darbaiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
CLC, buhalterinės paslaugos
CLC, buhalterinės paslaugosGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Improvement, SIA
Improvement, SIAKraštovaizdžio sutvarkymas. Trinkelių klojimo ir klojimo paslaugos. Birių krovinių (žvyras, smėlis, dolomito skalda, juodžemis) pristatymas. Traktorių paslaugos. Žemės darbai Kelių tiesimas.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS yra įgaliota SIEMENS gamintojo servisas. Atliekame mobiliųjų telefonų SIEMENS garantinį ir pogarantinį remontą. Taisome Nokia, Samsung, SonyEricsson, Siemens, ir tt
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, Prekyba radio sistemomis naminiams gyvūnams. Parneriai ir ASV kompanija PetSafe. PetSafe gamybos ir prekybos radio bei elektriniais prietaisais, kad pagerinti žmonių ir naminių gyvūnų santykius, lyderis.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramikė Dace Grinberga dirba su spalvotų akmenų masėmis, moliu ir porcelianu. Modernus daiktų interjeras. Paprastos ažūrinės formos su kitokia faktūra.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
Visi banneri