Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

1 Tornis, galerija

Turaidas iela 10, Sigulda, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 29232661
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMeno galerijos ir salonai

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Bruņinieku muiža, svečių namai
Bruņinieku muiža, svečių namaiSvečių namai Mednieku pirts. Senovinėje banketų salėje jūs galite atšvęsti savo vestuves, jubiliejų, gimimo dieną arba kitas šeimynines šventes.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Kombucha, restoranas
Kombucha, restoranasMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulingas, biliardas, restoranas ir baras. Čia jūs galite praleisti gerą savaitgalį. Puiki vieta sporto renginiams, banketams ir šventėms.
Urakši, kaimo namas
Urakši, kaimo namasBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų pardavimas, stogų ir sienų gamyba, gamyba iš plonasluoksnio plieno. Daugiau nei 2000 pavadinimų, kurie yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, naudojant pažangiausias technologijas. Progresyvios stogų technologijos.
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
Būvcentrs, prekyba statybinėmis medžiagomis
Būvcentrs, prekyba statybinėmis medžiagomisInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Visi banneri