Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Augsburgas ticības apliecības Rīgas luterāņu draudze

Miesnieku iela 122.st., Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67224410
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiParapijos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6686
Parodytas paieškos rezultatuose : 23419
Žiūrėti kataloge : Parapijos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Jura putni, muziejus
Jura putni, muziejusMedžio drožybos muziejuje "Jura Putni" galite pamatyti gerves - meilės, harmonijos, ištikimybės simbolį, ir amžinybę; pelėdą - išminties ir kitų paukščių simbolį. Parkas primena, kas čia gamtą myli.
Meļķerti, svečių namai
Meļķerti, svečių namaiSvečių namai Meļķerti yra 2 km nuo Kandavos ir siūlo nuotabias patalpas įvairių iškilmių organizavimui. Ramybė, pirtis, baseinas, nakvynė.
Nordmen, parduotuvė
Nordmen, parduotuvėKlasikiniai, elagantiški verslo kostiumai - žmonėms,kurie nori jaustis patogiai. Vyras su kostiumu iš "Nordmen" jausis užtikrintai, o jo drabužis bus nepriekaištingas.
Jette, taikomoji dailė
Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Credo, auto mokykla
Credo, auto mokyklaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Visi banneri